31 Ağustos 2012 Cuma

The Vampire Diaries Comic-Con-1



CW, The Vampire Diaries ekibi ve yaratıcılarının Comic-Con da sahne olması her zamanki gibi iş oldu: kalabalıktan bolca çığlıklar ve ıslıklar, bol bol Stelena ve Delena dırdırı ve The Vampire Diaries 4. Sezondan bol bol manşetler…

TAZE METRAJ
The Vampire Diaries 4. Sezon yapımı henüz başladı, fakat hayranları önümüzdeki koşuşturmacadan (çok) kısa bir bakış ile sakinleştirildi. Bir sahnede, Damon Matt’i duvara çarpıyor (büyük ihtimalle araba kazasından sağ kurtulduğundan dolayı kızgın olduğu için), bir diğerinde daha kötü olan Salvatore kardeş, Stefan’a “Şimdi dünyanın bir tane daha oyun kurucusu var. Bravo kardeşim” der.
4. SEZON MANŞETİ
Dizi sorumlusu Julie Plec, “Her şey çok taze, çok yeni hissettiriyor.” diyor kalabalığa. “Her şekilde tanıdık ve aynı zamanda farklı hissettiriyor. Derin, duygusal ve çarpık bir sürü şeyle dolu.” The Vampire Diaries 4. Sezon’da ayrıca orijinal cadı Esther’e bildiği her şeyi öğreten kişi olarak belirtilen Wicca geçmiş hikayesi daha ayrıntılı olacak.
VAMPY WOMAN
"Elena uğraşılması zor bir kızdı, şimdi ise uğraşılması zor bir vampir kız ve başının çaresine bakabilir.” diyor Ian Somerhalder. “Bu [Stefan, Damon ve Elena] arasında gerçekten ilginç bir dinamik ekleyecek. Ve sanırım onlar birlikte kısa bir zamanda bir çok şey öğrenecekler.” Yeni dönüşmüş Elena’yı canlandıracak olan Nina Dobrev, “Vampir Elena’yı kendi insan halinden nasıl daha farklı yaparım?” diye düşünüyor. “Zor olacak, sanırım deneyimlerine güvenecek….” Her şey abartılı ve sürekli ne olduğuyla ilgili mücadele ediyor olacak.”
ESKİYE DÖNÜŞ
Damon’ın daha iyi bir adam olmaya çalıştığı günler geride kaldı. “ Bu noktada Damon bıkmış durumda.” diye omuz silkiyor Ian Somerhalder. “İnsanların kendisinden olmasını istediği gibi olmaya çabaladı, ama sonuçta o öyle biri değil.”Esasen “ Benden yapmanı istediğin her şeyi yaptım, ama işe yaramadı. Ve bundan hoşlanmıyorsan gidip kendini ……..” diye paylaşıyor aktör.
ÜNİFORMALI BİR KADIN HAKKINDA
Zach Roerig, canlandırdığı zavallı, terkedilmiş Matt için yeni bir romantik ilgi kuruyor. “Ben Şerif Forbes’un mükemmel bir arkadaş olabileceğini düşünüyorum,” diye şaka yapıyor.
BÜYÜK KATHERINE
Plec, sevilen kötü karakteri Katherine için “Klaus artık bir tehdit olmayıncaya kadar küçük yüzünü göstermeyecek. Zamanı gelince bu gerçekleşebilir. Bekleyip görmemiz gerekecek.”
TANIDIK YÜZLER
Matt Davis halen geç Alaric olarak The Vampire Diaries’e dönmek için aday olmasa da, (CW’ nin sezonortası draması Cult için başrole imza attığından dolayı ) “ Sözleşmeye göre, The Vampire Diaries’de görünmesine izin var.” diye garanti veriyor Plec. “Biz kesinlikle Matt Davis’ in ailemizin parçası olmadığı bir dünyada yaşamaktan hoşlanmıyoruz. Bu mümkün (o dönecek) ve hepimizin görmekten hoşlanacağı bir şeyler olacak.” Ayrıca Torry De Viyo’ nun canlandırdığı Meredith de geri dönecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder