13 Eylül 2012 Perşembe

Ian Somerhalder'ın İlişki Tarihi

 
   Bir magazin sayfasında gezinirken 'Ian Somerhalder's Dating History' adlı bir konuya rastladım ve açıkçası çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim. Ian Somerhalder, şimdiye kadar birçok güzel kadın ile beraber oldu. Şu anda beraber olduğu sevgilisi, dizideki rol arkadaşı Nina Dobrev. 2010 yılından beri beraberler. Yabancı bir magazin sayfası Somerhalder'ın ünlü olduğundan beri girdiği ilişkilerini ele almış ve bende şimdi sizlerle paylaşıyorum.



Ian Somerhalder - Kate Bosworth

   Kate Bosworth 29 yaşında California doğumlu bir kadın sinema sanatçısıdır. 2000 yılında 'Young Americans' filminin setinde tanışan ikili 2001'de birlikte çalışmışlar. İlişkileri 2002 Ağustos'ta başlayıp, 2002 Aralık'ta sona ermiş.



Ian Somerhalder - Nicky Hilton


Model olan Nicky Hilton ile ilişkileri 2004 yılında başlamış fakat fazla sürmemiş. 


Ian Somerhalder - Maggie Grace

  İkili, Lost dizisinin ilk sezonunda birlikte rol almıştı. Birbirlerine aşık olan üvey kardeşleri canlandırmışlardı. 2006'da ilişki yaşamaya başlamışlar ve ikisi de verdikleri röportajlarda ilişkilerinin ciddi olduklarından bahsetmiş.



Ian Somerhalder - Ashley Greene

  Alacakaranlık filmindeki Alice rolüyle tanınan güzel oyuncu, Ashley Greene ile ilişkileri 2008 yılının sonlarında başlamış. Dedikodulara göre 2009 yılında birlikte bir konsere giden ikili, konser boyunca öpüşmüşler. 


Ian Somerhalder - Meghan Auld

İkili ilk kez Şubat 2010'da el ele görülmüşler. İlişkilerinin ne zaman bittiğine dair bir bilgi yok fakat kaynaklar çok uzun sürmediğini söylüyor. Açıkçası ben, Ian'ın neden bu kızla beraber olduğunu çok sorguluyorum. Kadının üzerinden tır geçmiş gibi. 



Ian Somerhalder - Nina Dobrev


İkili, hala yayında olan ve 11 Ekim'de 4. sezonu başlayacak olan fantastik dizi, The Vampire Diaries dizisinin setinde tanıştılar. Nina Dobrev, setten biriyle çıkmak istemediğini fakat kendine engel olamadığını söylüyor. İkili 2010 yılının ortalarında çıkmaya başladılar ve hala beraberler. Hatta, kaynaklar Ian Somerhalder'ın Nina Dobrev ile evlenmek istediğini söylüyor. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder