5 Eylül 2012 Çarşamba

Nina Dobrev Seventeen Ekim Kapağında!


 The Vampire Diaries dizisinin başrol oyuncusu Nina Dobrev 'Seventeen' dergisinin Ekim ayı sayısının kapak kızı oldu.  Güzel oyuncu Nina Dobrev dergiyle yaptığı röportajda; yeni filmi, gerçek yaşamı ve aynı zamanda sevgilisi Ian Somerhalder hakkında konuştu. 



Yeni Filmi The Perks Of Being A Wallflower’daki karakterinin kötü ilişkisi hakkında:

"Bu gerçekten ağır bir mesele. Ve umarım benim karakterim kızlara biraz öneri, geniş bir bakış açısı verir. Sanırım her şeyden çok kızlar kendilerine kötü davranılmasına izin veriyor. Çünkü bazı şeyler yaşıyorlar ve çok utanıyorlar ve insanların onlara kötü davranmasına izin veriyorlar. Onlar biliyor ki, bu doğru değil. Bunun için hiçbir mazeret yok. Bu yüzden bu tür kötü şeyleri kızlardan uzak tutarak onların kendilerini göstermesine izin vermeliyiz."





Ian ile olan ilişkisi için:

"İlk Seventeen'e kapak oluşumda "neden setten biriyle birlikte olmuyor?" denmişti. Ve aradan 2 yıl geçti... Söylediğim komikti ama ne var biliyor musunuz? Gerçekten o inandığım zamanlardı. Ekipten biriyle çıkmak istemiyordum, amacım dizinin profesyonel olmasıydı. Ama bazen kiminle ilişki kuracağını bilemezsin, ve sadece uzun süre savaş verirsin. Gerçekten, uzun bir süreydi gerçekten." 



Şöhret baskısıyla başa çıkmak hakkında:

"En-iyi giyinenler gibi listeleri okumaya çalışmıyorum. Her şeye rağmen, yine de bazıları iyi şeyler söylemeyecek. Annem bana böyle bir sürü mesaj gönderdi: “Kate Winslet'in yanındasın! Aman Tanrım, Kate Winslet’i çok severim!” "


Hala içinde kalan çocuk kalbi hakkında;

"Harry Potter Land'e gitmek istiyorum! Aslında Emma Watson ile takılıp, sahne arkasında takılmak için ona mesaj atmalıyım. Bu Emma'yla film yapmanın bir avantajı."



"Kız arkadaş Zamanı" nın Önemi Hakkında:

"The Vampire Diaries kızlarıyla haftasonunu geçirmek bizim için çok önemli bir olay oldu. Bu bizim için kaliteli bir zaman. Birbirimizin şikayetlerini, güvensizliklerini dinlemek, birbirimize açılmak, kendimiz hakkındaki düşüncelerimizi anlatmak çok eğlenceli. Bir araya geldiğimizde yemeğe gidiyoruz ya da beraber yemek pişiriyoruz. Film izliyoruz, plajda takılıyoruz ve tonlarca fotoğraf çekiyoruz."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder